Bib Gourmand-restaurant

Wil je luxe en gastronomisch dineren zonder diep in de buidel te tasten? Kastanjehof staat goed aangeschreven bij Michelin. Wij zijn onderscheiden met Bib Gourmand. Bib Gourmand is uitgegroeid tot een begrip, net zoals de Michelinster. We hebben geen ster maar wel een BIB onderscheiding. Dat wil zeggen we een goed driegangenmenu serveren voor maximaal € 37. Veel kwaliteit voor een prettige prijs.

Geen ster, wel een onderscheiding
Bib is de afkorting van Bibendum, het beroemde Michelinmannetje. Bib Gourmand is uitgegroeid tot een begrip, net zoals de Michelinster. Zie Bib Gourmand als het kleine zusje. Restaurants vind je in de Bib Gourmand Gids voor de Benelux.

Heb je een allergie of dieetwensen?
Vertel het onze medewerkers.

luxe

gastronomisch
Brabantse

Gemoedelijkheid

Guust Mortier aan het roer

Villa Polder is niet zomaar een villa. Het is een rijksmonument. De geschiedenis gaat terug tot 1884, de tijd dat dokter Kuijper hier zijn praktijk had.

Sinds 1995 is Villa Polder het domein van chefkok Guust Mortier. In Restaurant Kastanjehof combineert hij gastronomie en Brabantse gemoedelijkheid. Je kunt er lunchen, dineren en overnachten. De ambiance is ongekend, zowel zakelijk als privé.

Wil je de sfeer van vroeger proeven? Wij heten u welkom. Ontdek een villa in een nog vrijwel originele staat, met een achtertuin en een vijver. De kastanjebomen en marmeren beelden herinneren je aan de tijd van toen. De Bib Gourmand-onderscheiding herinnert je aan het gastheerschap van Guust Mortier.

 

Omhoog