Logeren

in het
koetshuis

Overnachten in een Rijksmonument met de uitstraling van een boutique hotel

Een weekendje weg? Een weekje Brabant? Of gewoon nachtje logeren? Zet een streep in je agenda en boek Kastanjehof. In onze hotellerie vind je vijf tweepersoonskamers die van diverse gemakken zijn voorzien!

Voor fietsers en wandelaars valt er in Gemert en omgeving veel te ontdekken. Wat denk je bijvoorbeeld van het Groene Woud, nationaal park De Peel en het Dommeldal? Deze routes helpen je op weg.

Reserveren

Overnachten

met z'n
tweetjes

Overnachten in Villa Polder

Kosmopolitisch Eindhoven

Houd je meer van shoppen en een grootstedelijke omgeving? Eindhoven is booming! Het is dé stad van design en techniek. Ontdek hoe het industriële verleden van Philips een nieuwe toekomst krijgt. Strijp S bruist.

Den Bosch en Jeroen Bosch

’s-Hertogenbosch is de stad van een beroemde meester. De stad ademt zelfs Jeroen Bosch. Wil je Den Bosch vanuit een onverwachte hoek bekijken? Maak een rondvaart over de Binnendieze en kijk onder de rokken van een historische stad.

Vincent van Gogh en Nuenen

Vincent van Gogh heeft in de drie jaar dat hij in Nuenen heeft gewoond een onuitwisbare indruk gemaakt. Die sporen zijn nog steeds zichtbaar. Ontdek schilderachtige plaatsen zoals de pastorie en het Van Gogh-kerkje. Begin bij Vincentre en treed in de voetsporen van het genie.

Parktuin

Gewoon lekker in en om Kastanjehof blijven? Kan ook. Je vindt hier alles voor een aangenaam verblijf. Zoals een parktuin, terrassen bij de vijver. Ga lekker in de zon zitten of zoek de schaduw op van een kastanjeboom. Een rondje Gemert-Bakel is ook leuk.

Reserveren

Omhoog